Följ Nordic Light Hotel

Vinn lyxig hotellvistelse i Nordic Light Hotels tävling

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2015 15:15 CEST

I dag går startskottet för Nordic Light Hotels stora tävling "Are you my roomie?" på Facebook. Fram till den 30 april pågår tävlingen, där två vinnare kammar hem en lyxig vistelse med extra allt och ytterligare åtta vinner en övernattning på Stockholmshotellet.

– Vi ville skapa en rolig, interaktiv tävling med stor spridning och riktigt bra vinster, förklarar Niclas Ingwall, Försäljning och marknadschef på Nordic Light Hotel.

I ett enkelt test kan Facebookanvändare ta reda på vem av vännerna som vore den ultimata kumpanen en sommarnatt i Stockholm. I nästa steg kan man sedan välja att delta i tävlingen genom att skriva en motivering. Hela tio övernattningar på designhotellet Nordic Light Hotel mitt i Stockholm står på spel – två av dem med middag, vin, champagne och VIP-pass till Stockholms klubbscen. Tävlingen pågår bara i tio dagar, och redan den 1 maj utses vinnarna.

Se tävlingen på Facebook: https://www.facebook.com/nordiclighthotel
Tävlingssajt: http://tavling.nordiclighthotel.se/

#nordiclighthotel #delarum #areyoumyroomie

För mer information:
Niclas Ingwall
Försäljning och marknadschef
Mob: +46 706 48 62 47
niclas.ingwall@nordichotels.se

Under åren har Nordic Light Hotelhotellet i centrala Stockholm utmärkt sig för sin ljusdesign och blivit en arena för en rad olika designevenemang. Det nordiska ljuset genomsyrar hotellrummen samt konferenslokalerna. Restaurangen The Crooked Leg har ett fokus på musik, mat och drinkar och arrangerar flertalet evenemang.