Följ Nordic Light Hotel

Nordic Light Hotel blir officiell hotellpartner till hyllad festival

Pressmeddelande   •   Jul 09, 2015 11:14 CEST

Dans Dakar är sommarens stora dansfestival. Med artister som bl.a. Robyn, Diplo, Giorgio Moroder och Dillon Francis är spelschemat för festivalen hetare än någonsin. Den 21-22 augusti kommer Nordic Light Hotel vara på plats på Skeppsholmen med ett VIP-område och artisterna kommer bo på hotellet.

Nordic Light Hotel arbetar mycket med sin musik- och konstprofil och ser det som en självklarhet att samarbeta med en festival som hyllar och tar musikalisk utveckling på allvar. Under festivalen kommer hotellet bl.a anordna en invigningsfest med Fabio Scali och Gregory Stef, några av de mest kända ansiktena i klubbvärlden just nu. Festen kommer infinna sig på uteserveringen The Crooked Garden där det serveras tiki-drinkar och olika djs spelar.

Nordic Light Hotel har även en VIP-del på festivalområdet. Där kommer utvalda gäster kunna ladda sina mobiler, dricka något svalkande, ta det lugnt medan de åskådar spelningarna på Scen 1.

"Vi vill samarbeta med ett hotel som är aktuellt, musikmedvetet och är genuint kulturintresserade och därför har vi valt att ingå ett samarbete med Nordic Light Hotel för årets Dans Dakar festival" - Martin Wallin, Artist Logistic Manager på Dans Dakar.

Du kan boka ditt festivalpaket klicka här

Läs mer om festivalen: dansdakar.se

För mer information
Niclas Ingwall
Försäljning- och Marknadschef
niclas.ingwall@nordichotels.se
0706 48 62 47

Under åren har Nordic Light Hotelhotellet i centrala Stockholm utmärkt sig för sin ljusdesign och blivit en arena för en rad olika designevenemang. Det nordiska ljuset genomsyrar hotellrummen samt konferenslokalerna. Restaurangen The Crooked Leg har ett fokus på musik, mat och drinkar och arrangerar flertalet evenemang.